Perhatian Kepada Usahawan Yang Tengah STRUGGLE Untuk Buat Sales Time PKP

Nak Belajar Bagaimana Saya Cari Pelanggan Yang Tepat Supaya Mudah Nak Close Sale Serta Buatkan Mereka Beli Berkali-kali?

Kelas Ini Adalah 100% Percuma!

Sila tonton video di bawah sehingga habis….

Mereka Dah “Implement” Strategi Letupkan Jualan, Ada Yang Sales MENINGKAT 2X GANDA dengan Bajet Yang Sama!

NuriChinta Watie
NuriChinta Watie
@Nurichinta.Watie
Read More
Kenapa dok follow up tapi still prospek taknak membeli ni? Haaa... Jangan main hentam je weyy, kena tahu Customer Journey.. Kene ade jadual follow up segala.. Fuhh! Padat sendat ilmunyaa!!!!!thanks Saifu Saifuddin Ilyas!! Mantap mcm kelas fizikal! 🔥🔥🔥 #SLJ2021
Healthy Aging
Healthy Aging
@im_cheonwai
Read More
Wow! What a Eye Opening seminar by Tuan Saifuddin this weekend . Pembelajaran yang sungguh bernilai terutamanya sekarang dunia menghadapi Pandemic Covid-19 ni dan masalah ekonomi dan sosial dalam waktu PKP di negara. The best yet to come. #SLJ2021 #imCheonwai
Adlan
Adlan
@mohdadlan
Read More
Belajar utk Letupkan Jualan, dr funnel, turn stranger to prospect, Bina customer avatar, simpan database etc. yg penting "beli pelanggan". #slj2021

Berniaga Ni Bukan Senang… Banyak Cabarannya…

Dan Saya Pasti Anda Mesti Hadapi Situasi Macam Ini…

Tak Tahu Macam Mana Nak Cari Customer Yang Tepat!

Dah buat macam-macam copywriting tapi semua ke laut. Banyak kali tukar copywriting tapi masih kurang respon. Buat iklan pun macam tak berbaloi. Kos makin lama makin mahal. Haish…

Susah Betul Nak Closing & Follow Up Customer!

Sape tak penat nak jawab dan layan soalan prospek tapi tak beli pun. Buang masa dan tenaga…  Last-last dapat bluetick je. Kalau follow up pun sama, masih kena bluetick. Silap-silap kena block 😓 

Customer Hanya Membeli Sekali Sahaja!

Customer dah ramai tapi beli sekali je. Yang repeat order ada laa dalam seorang dua.. Dah buntu tak tahu macam mana nak bagi customer membeli lagi dan lagi.

Jika anda TERPAKSA HADAP salah satu SITUASI di atas…

JANGAN RISAU !

Saya akan BANTU ANDA…

Sebelum Tu…

Izinkan Saya Perkenalkan Diri Dahulu

Hai, saya Saifuddin Ilyas, Founder kepada Aplikasi wasap.my yang mempunyai lebih 2 JUTA PENGGUNA AKTIF di seluruh dunia.

Sepanjang 20 tahun dalam bidang IT & keusahawanan, saya telah bertemu ramai usahawan daripada latar belakang yang berbeza.

Ada yang jadi ejen, dropship, stokis, leader dan bisnes owner.

Dan apa yang menariknya.. Kebanyakkan daripada mereka ini mempunyai masalah-masalah yang hampir sama dalam bisnes.

Hasil daripada survey yang saya & team jalankan kepada pengguna wasap.my, ada 3 penyebab utama usahawan susah dapatkan sales.

Nak tahu apa masalah tersebut? Baca selanjutnya di bawah sehingga habis…

3 Masalah Utama

Usahawan Sukar Dapatkan Sales..

Visual di atas adalah gambaran setiap langkah yang dilalui oleh pelanggan bermula dari prospecting, closing sehinggalah after sales.

Ramai usahawan pada hari ini kerap abaikan 3 langkah yang penting di atas.

Akibatnya susah nak buat lebih banyak sales walaupun dah habiskan banyak masa & kos untuk dapatkan pelanggan.

Sebelum saya teruskan, saya nak anda faham.

Marketing Bukan Sekadar Buat Iklan!

Ramai antara kita sering dimomokkan dengan ” nak sales banyak, spend iklan banyak-banyak” dan akhirnya lingkup. Habis beribu ringgit join kelas marketing sana-sini, kemudian balik tak apply.

Inilah MASALAH USAHAWAN yang paling utama.

Nak sangat belajar yang advance sampai mereka terlupa asas fundamental dalam sales & marketing.Tak salah pun kalau nak pergi belajar dengan sifu-sifu sales & marketing kat luar sana.

Yang salahnya, adalah join kelas-kelas advance tanpa kukuhkan dahulu tapak dalam bisnes. Saya nak anda faham dulu asas supaya bila asas dah kukuh nanti, lebih senang untuk anda pergi lebih jauh.

Sebab tu saya decide untuk share semua perkara ini di dalam Strategi Letupkan Jualan nanti. Dan kali ini, saya akan buat kelas ini selama 3 Malam.

InsyaAllah saya juga akan buka sesi soal jawab sekiranya anda ada apa-apa persoalan yang ingin dikemukakan.

Kelas 3 Malam

Untuk Letupkan Jualan Usahawan!

Apa Yang Anda Akan Belajar Dalam

Kelas 3 Malam Untuk Anda Dapatkan Pelanggan Yang Tepat Supaya Mereka Mudah Membeli, Malah Beli Berkali Kali

Saya akan highlight 3 Modul Utama selama 3 Malam yang anda akan belajar di dalam kelas ini nanti. Anda juga akan diberikan E-Workbook Eksklusif (Percuma) supaya anda boleh belajar & lakukan terus secara praktikal bersama saya sewaktu seminar berlangsung.

PROSPECTING

Hari Pertama

02/04/2021 (Jumaat)
8.30 – 10.30 Malam

Saya akan kongsikan kepada anda bagaimana untuk cari bakal pelanggan yang ideal untuk produk & servis anda.Hanya dengan target yang betul, lebih senang untuk anda close sale.

Product Knowledge

Saya akan tunjukkan kepada anda cara nak kenalpasti  Ciri-Ciri & Unique Selling Point untuk produk anda.

Customer Avatar

Belajar cara untuk dapatkan pelanggan yang berpotensi supaya anda dapat “Match” masalah mereka dengan produk anda.

Headline & Copywriting

Saya juga akan ajar anda  teknik untuk Hasilkan Copywriting yang memukau dan yang akan  buat prospek anda tak sabar-sabar nak beli.

CLOSING & FOLLOWUP

Hari Kedua

03/04/2021 (Sabtu)
8.30 – 10.30 Malam

Saya akan dedahkan kepada anda elemen-elemen penting yang perlu ada semasa anda membuat closing & follow up. Saya akan guide bagaimana nak naikkan keinginan bakal pelanggan anda dan buatkan mereka terus membeli tanpa banyak soal.

5-Step Closing

Langkah-langkah ini akan mudahkan anda untuk nak tukar prospek jadi pembeli dengan mudah tanpa perlu banyak soal.

10-Elemen Increase Desire

Saya akan ajar anda cara untuk “connect” dengan hati pelanggan supaya mereka lebih selesa dan mudah untuk membeli.

4-Struktur Follow Up

Struktur yang akan bantu anda untuk follow up prospek dengan lebih mudah dan sistematik supaya anda boleh menghasilkan jualan.

AFTER SALES

Hari Ketiga

04/04/2021 (Ahad)
8.30 – 10.30 Malam

Ini adalah bahagian yang paling ramai usahawan abaikan. Ramai yang hanya menjual sekali sahaja kepada pelanggan.Saya akan share bagaimana untuk contact balik pelanggan-pelanggan lama dan menjual berkali-kali kepada mereka dengan kos yang paling minima.

Database Engagement

Saya akan tunjukkan cara untuk anda Engage Balik dengan database & pelanggan yang sedia ada.

Repeat Sales

Saya akan dedahkan cara & kaedah untuk anda Buat Repeat Sales tanpa perlu menurunkan harga.

Referral

Bila anda tahu Cara Servicing Customer, pelanggan sendiri akan promotekan produk anda.

Sedutan Strategi Letupkan Jualan Yang Lepas:

PROSPECTING

CLOSING

FOLLOW UP

AFTER SALES

Gambar di atas adalah sewaktu saya mengadakan kelas Strategi Letupkan Jualan pada bulan Januari lalu.

Kelas ini saya adakan secara atas talian oleh kerana keadaan yang tidak mengizinkan untuk saya adakan kelas secara fizikal.

Anda boleh join seminar ini dari rumah atau di mana-mana sahaja asalkan anda mempunyai laptop/smartphone dan line internet yang stabil.

Sesi Q&A Bersama Tuan Saifuddin Ilyas:

Sesi soal jawab bersama Tuan Saifuddin Ilyas akan dibuka setiap kali tamat sesuatu modul.

Anda boleh bertanya apa sahaja soalan dan kemusykilan yang terbuku di hati anda mengenai modul yang sedang berlangsung dan soalan-soalan anda akan dijawab dan diulas sendiri first hand oleh Tuan Saifuddin Ilyas.

Anda juga dapat mempelajari sesuatu yang ekstra dengan mendengar penjelasan yang diberikan ketika Tuan Saifuddin Ilyas menjawab persoalan individu lain untuk bersama-sama memahami modul yang diajarkan.

Pada asalnya saya bercadang nak kenakan pendaftaran sebanyak RM499 untuk seorang hadir ke seminar online ini.

Tapi lepas difikirkan balik dengan keadaan ekonomi yang kurang menentu di kala PKP, saya decide untuk adakan seminar ni pada harga…

Ya! Percuma je sebab niat saya memang nak bantu peniaga-peniaga online yang terjejas & serius nak tambah ilmu.

So, tunggu apa lagi? Tekan butang di bawah untuk daftar sekarang !

Seminar Ni Sesuai Ke Untuk Saya?

Saya Nak Join!

Ya! Sesuai Jika Anda Seorang:

EJEN Dah cuba jual berpuluh produk tapi masih lagi takde untung lepastu asyik tukar-tukar produk sampai pelangan pun konfius dia jual apa sebenarnya. 

STOKIS Simpan stok bertimbun bawah katil sampai berbulan-bulan.

TEAM LEADERDah train team, reward pun dah bagi tapi dorang masih lagi blur sebab taktahu nak mula dari mana.

BISNES OWNER Bisnes yang bakal lingkup tapi tak sedar sebab sibuk kejar sale sampai ter over-spent bajet kos iklan. Duit nak rolling modal pun tak cukup.

Ramai Ingat Apa Yang Mereka Buat Selama Ini Betul Tapi Sebenarnya…

Zoolkiff Ahmad
Zoolkiff Ahmad
@ZoolkiffAhmad
Read More
Bestnye attend seminar Letupkan Jualan dari Sifu Saifuddin. Belajar cara betul buat prospecting, customer avatar, konsep funnel, buat database, copywriting, kenalpasti ciri2 produk bagi mudah close sale, dll #SLJ2021
Suhadah Nordin
Suhadah Nordin
@noorsuhadah.nordin
Read More
Alhamdulillah. Done Closing part 1 Menarik sangat part ni. "Kena blue tick?"Belajar BERSANGKA BAIK dengan prospek. Sebab kita tak tahu apa yang terjadi pada prospek masa tu. Fikir positif, insya Allah bila kita fikir positif. Benda yang positif akan datang. Jangan sindir prospek. Jangan maki prospek. Kelas bersama Tuan Saifuddin Ilyas hari ni, founder wasap.my. 🥰 #SLJ2021
MASTER AGENT WAWA COSMETICS
MASTER AGENT WAWA COSMETICS
@wawacosmeticsain_
Read More
Walaupun Ain hanya seorang student full time, ianya bukan satu penghalang untuk Ain menimba ilmu dalam bidang bisnes yang sedang hangat menjadi buah mulut orang ramai sekarang ini. Makin banyak kita belajar , makin banyak kekurangan yang ada dalam diri kita untuk diperbaiki. USAHA , DOA , TAWAKKAL !! Jangan give up! Kita buat sampai jadi! 😍💪 P/s dibibir ain tu code orange from #wawaliptint #slj2021 #slj2021hebat @saifuddin_ilyas
Wow! Saya Berminat Nak Belajar.
Macam Mana Nak Daftar ?

Apa Yang Anda Bakal Dapat:

E-Workbook Strategi Letupkan Jualan

Anda akan dapat 1 e-workbook untuk seminar ini nanti.
E-workbook ini akan membantu anda untuk catat segala point penting yang bakal tuan saifuddin ilyas kita dedahkan nanti.

Anda hanya perlu isikan point sahaja di ruangan template yang disediakan. Jadi pastikan anda print e-workbook ini sehari sebelum.

9 Struktur Headline Proven + 7 Formula

Dalam panduan ni ada 7 formula yang anda perlu tahu sebelum menulis headline. Formula ini saya ceritakan tips dan trick untuk tarik perhatian prospek dalam masa 5 saat bila iklan kita keluar di feeds mereka. 

Bila dah tahu formula ni barulah mudah untuk anda apply 9 jenis struktur headline yang proven. Gerenti lepasni iklan anda buat orang tak sabar nak teruskan baca.

Teknik Dapatkan Pelanggan Yang Tepat

Saya akan tunjukkan bagaimana nak tukarkan prospek kepada membeli dengan cara yang mudah dan yang paling penting bagaimana kita boleh selesaikan masalah pelanggan kita.

Dalam ni juga saya ada ajar cara susun strategi iklan kepada beberapa level of audience.

Lepasni anda dah tahu nak tarik audiens jenis apa dan iklan apa yang sesuai dengan audiens itu.

Strategi Pemasaran Dengan Bajet Rendah

Di dalam panduan ini, anda akan belajar bagaimana untuk hasilkan iklan tanpa keluarkan bajet yang besar.

Pastikan anda kuasai teknik ini dahulu barulah boleh cuba iklan berbayar.

Dengan cara ini kita dapat mengelakkan risiko kerugian yang besar.

Template Avatar

Template ini akan membantu anda untuk membina profil pelanggan berdasarkan personaliti dan beberapa ciri-ciri tambahan.

Tujuannya adalah untuk menggambarkan sifat pelanggan yang sesuai dengan produk/servis kita.

Dengan cara ini, kita boleh kenal siapa bakal pelanggan kita,apa masalah mereka dan tawaran jenis apa yang sesuai dengan mereka.

Saya akan kongsikan kepada anda bagaimana untuk cari bakal pelanggan yang ideal untuk produk & servis anda.

Modul ini sangat sesuai untuk semua jenis peniaga tidak kira sama ada anda ialah seorang dropship, ejen, stokis, leader mahupun bisnes owner.

Dalam modul ini, saya akan guide anda bagaimana untuk hasilkan customer avatar sebelum anda nak promote produk & servis anda.

Hanya dengan target yang betul, lebih senang untuk anda close sale.

Bukan itu je, saya juga akan bimbing anda bagaimana untuk hasilkan copywriting yang memukau yang akan buatkan prospek anda tak sabar-sabar nak beli.

Semua ini 100% Percuma

YA!  100% PERCUMA!
Jika Anda Daftar Sekarang!!!

Sila isikan maklumat anda di bawah untuk join!

Pendaftaran SLJ Telah Ditutup!

Anda boleh dapatkan info-info terkini mengenai SLJ di FB Group SLJ

DISCLAIMER: THIS WEBSITE IN NO WAY IS AFFILIATED WITH FACEBOOK OR ANY FACEBOOK ENTITIES. ONCE YOU LEAVE FACEBOOK THE RESPONSIBILITY NO LONGER IS ON THEIR SITE. WE MAKE EVERY ATTEMPT TO CLEARLY STATE AND SHOW ALL PROOF. WE DO NOT SELL YOUR EMAIL OR ANY INFORMATION. CAN SPAM COMPLIANT. IF YOU HAVE ANY QUESTIONS PLEASE FEEL FREE TO USE THE CONTACT US BELOW THIS TEXT. ALL TRADEMARKS AND LOGOS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY BUSINESS LISTED ON THIS PAGE NOR HAVE THEY BEEN REVIEWED TESTED OR CERTIFIED BY ANY OTHER COMPANY LISTED ON THIS PAGE. THE RESULTS SHOWN ARE NOT TYPICAL AND RESULTS WILL VARY BASED ON YOUR MARKET, YOUR EFFORTS, COMPETITION AND MANY OTHER FACTORS OUTSIDE OF OUR CONTROL.

Pande Media (M) Sdn Bhd
202001035458 (1391779-K)
Tel: 09 – 7478 666 | Email: hi@wasap.my
PT 449, Tingkat 1, Jalan Jambatan Sultan Yahya Petra, Lembah Sireh, · Kota Bharu – 15050 · Malaysia

All Rights Reserved | Seminar Letupkan Jualan